top of page

Møt Katrin Lønnebakken

Holistisk Coach, Intuitiv Veileder

rose_edited_edited.png

Jeg har et holistisk og helhetlig tilnærming til livet, og når jeg jobber. Det vil si at jeg ser sammenhengen mellom den fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle kropp.

"Jeg lever ut min unike natur, som er i flyt og endring hele tiden."

 

Slik har det ikke alltid vekk. Faktisk har jeg strevet nesten hele livet med å finne ut hvem jeg er. Jeg kjenner nå at jeg har kommet mere på plass i meg selv. Dette er noe jeg brenner for å hjelpe andre sensitive kvinner med. Til å bli sterk i seg selv, være tilstede i kropp, hjerte og pust, så hun kan uttrykke sin unike natur.

E1299337-283D-4FDB-AD76-CFEADB568CB6.png

Min historie!

Jeg elsker å jobbe som Holistisk Coach og hjelpe unike nydelige kvinner. Jeg har en ro, trygghet og tilstedeværelse i meg selv. Slik har det ikke alltid vært...

 

Som høysensitiv har jeg hele livet kjent på energier, men det var i 2015 jeg for alvor begynte å åpne meg opp for det spirituelle og mine evner. Frem til da levde jeg det som så ut som et tilsynelatende tilfreds liv. Jeg var tiltrukket til det spirituelle men samtidig noe jeg fryktet fordi jeg ikke forstod det og jeg var redd for å bli sett på som annerledes. Hele siden jeg var en liten jente har sjelen min, intuisjonen og mine guider forsøkt å veilede meg. Gjennom episoder, drømmer og  følelsene mine. Siden jeg var fortsatt uvisst den spirituelle delen av meg, tok jeg enn del ukloke valg. Men ser jeg tilbake på det nå, var det for å lære og vokse som menneske og sjel. Etter at jeg våknet opp og bevisstheten min startet å utvide seg, har det virkelig vert en magisk reise. Ved å tørre å ta action på det sjelen min viser meg, har det kommet inn mange mirakler, og jeg føler jeg blir passet på. Det er som å lande i sin egen trygghet og ro.

 

Jeg jobbet som frisør i 8 år, men måtte slutte pga eksem. Jeg ble da omskolert, og startet da på førskolelærer utdanning. Jeg var gift og hadde tre barn og fikk fast jobb som pedagogisk leder i en barnehage. Fra utsiden så det ut som jeg hadde det helt fint, men det var langt i fra sannheten. Inni meg slet jeg med indre uro, usikkerhet, følte meg ujordet, ikke til stede og smerter i kroppen. Jeg ble sykemeldt i jobben, og jeg følte jeg levde en kopi av meg selv. Jeg ble skilt og sluttet i fast jobb. Dette ble en søken etter å forstå meg selv på et dypere plan. For hvem var jeg når jeg ikke var gift, eller ikke hadde jobb og barna var blitt så store at de ikke trende meg på samme måte lengre. Jeg gikk igjennom en identitetskrise. 

Jeg begynte å jobbe tett med en healer som lærte meg om healing og chakrasystemet, og som vekket mine healing evner. Nå begynte reisen tilbake til å finne den ekte autentiske meg.

 

I 2017 og 2018 opplevde jeg 2 kraftfulle hjerte åpninger, begge når jeg lå våken i senga.  Ut av det blå kom det en kraftig energi igjennom kroppen min og det kjentes ut som hjertet skulle briste. Det føltes som jeg var ut av kroppen og jeg ble beveget av en enorm sterk kjærlighets energi kraft, og jeg ble vist mitt sjeleformål.

 

Denne god følelsen varte opp til en uke. Etter disse opplevelsene, viste jeg at det måtte være noe mer enn bare denne fysiske verden. Etter dette gikk jeg ut og inn av depresjon. Denne energi var så kraftfull at når jeg ikke kjente det lengre, følte det som jeg ikke var hel lengre. Jeg kjente på mye frykt som skulle gis slipp på og renses ut. Jeg var redd for å ta kontakt med mitt indre landskap, og kjenne på vanskelige følelser. Men når jeg møtte mine frykter og fikk healt dem og gikk inn i aksept, fikk  jeg en dypere kontakt med min sjel og ekte essens.

 

Jeg såg at når jeg var i kontakt med mitt hjerte, mine følelser, og å var sentrert i min egen kropp, at jeg følte på en indre trygghet, jording, tillit og medfølelse til meg selv og andre, og kjærlighets kraften som var vekke begynte å komme inn igjen. Når jeg hadde fokus på frykt energier gikk jeg rett opp i hodet og kjente på usikkerhet og følte meg separert fra meg selv og andre.

 

Det å bli bevisst på hvordan dette fungerer, og vite hvem jeg er og hvorfor jeg er her på jorda,  og at jeg er så mye mer enn bare en fysisk kropp, har ført med meg en større ro og forståelse. 

IMG_7252.jpeg

I 2018 ble jeg ledet mot hypnose, og jeg begynte utdanningen hos Steve Burgess og Hypnoterapi skolen ved Lionheart-training i Trondheim. Her fikk jeg med meg gode verktøy som EFT tapping og gode avslapping og selvhypnoser og meditasjoner. 

Det var når jeg møtte min andre mentor, Elizabeth Lund, at min transformasjon virkelig begynte. Hun assisterte meg hjem til meg selv, til å se min unike natur og åndelige evner, og vekket min indre healer. Jeg jobbet med mitt mentale og emosjonelle felt, endret mitt kosthold og treningsvaner. Jeg begynte å se meg selv og andre i et helt nytt lys. 

Hos henne tok jeg utdanningen til å bli sertifisert holistisk coach. Her studerte jeg "A course in miracles" av forfatter Dr. Schuman. En arbeidsbok om å gi slipp på frykt og komme inn i tillit. Her fikk jeg trene meg på mange nydelige klienter. 

rose_edited_edited.png

Hvordan jeg jobber

Som Holistisk Coach og Intuitiv Veileder ser jeg helhetlig og sammenhengen mellom den spirituelle, emosjonelle, mentale og fysiske kropp. Alt spiller på lag med hverandre, og er det ubalanse en plass så vil det påvirke alle deler og områder.

Alle er unike på sin måte, og det som fungerer for en, fungerer kanskje ikke for en annen.

Så isteden for å finne svarene der ute, mener jeg at vi heller skal tørre å lytte innover.  Difor stiller jeg åpne spørsmål, slik at du kan finne svarene i deg selv.

For å komme i kontakt med din unike essens, jobber jeg terapeutisk og forløser bak-omliggende årsaker, som følelser og tanker, som sitter seg som negative energetiske blokkeringer i kroppen og smerter i den fysiske kroppen. Jeg jobber intuitivt i nuet og er en kanal for den universelle livskraft energi. Leser og renser energikroppen din gjennom chakra systemet, gir beskjeder fra universet, avdøde, kraftdyr, gir healing, jobber med farger alt fra farger på maten til fargene man bruker på klærne, alt etter hva man trenger for å vokse som menneske og sjel, og vite hva retning man skal gå. Jeg ser på hvor i livet du har en ubalanse, som bla om du får nok søvn, energigivende mat, kontakt med din intuisjon, din indre styrke og selvfølelse, mosjon, jording, gode forhold,  og noe som gir deg glede.

Du får ulike verktøy som du kan jobbe med selv og opptak av timen tilsendt på mail.

Det kan være mange måter å komme i kontakt med din intuisjon, sjel og din healing kraft. Det kan du bla få igjennom meditasjon, pusteøvelser, hvile, gå i naturen, ritualer, chanting, yoga, qi-gong, praktisere takknemlighet, bevegelse og energigivende mat, i kontakt med elementene som vann, ild, luft og jord.

Rosa skjørt

Formål

Ønsker å styrke sensitive kraftfulle kvinner til å bli trygg i seg selv og kjenne på indre ro og glede. Få tillit til sin femininitet, være tilstede i sin egen kropp, sitt hjerte og intuisjon, så de kan åpne opp for en større kjærlighet. Se sine kvaliteter og evner, finne sjelens formål, som er designet kun til dem.

 

Livet er nå og du fortjener kun det beste!

Visjon

Ett ønske om å heve bevisstheten og frekvensen på jorda. Gjennom aksept, medfølelse, forståelse, åpenhet og samarbeid til hverandre, men som først starter med seg selv. Synligjøre at vi er en del av en livskrafts energi som styrer naturen, som får hjertet til å slå og at det er mulig å leve og puste.

Bevisstgjøre at man ikke er alene, men er omgitt av et energifelt som er klare til å samarbeide med mennesket, hvis de tillater det, og veilede dem den veien som er riktig for dem. 

mission.png
bottom of page