top of page

Er du klar for en endring?

Oppdatert: 7. apr.
Dette året går mot slutten, og ser jeg tilbake på det, og ser hvor jeg står nå, har jeg gått igjennom mange endringer på godt og vondt. Jeg har lært, vokst, og fått nye innsikter. Jeg har måttet legge om kostholdet, gitt slipp på noen inngrodde tankemønster, gitt slipp på en jobb, for så å kunne komme dypere inn i dette arbeidet som jeg virkelig elsker, å jobbe som holistisk coach. Dører har lukket seg og nye har åpnet seg. Det er fint å stoppe opp litt, og kjenne på takknemlighet på der jeg er nå og den jeg har blitt. Så hvor står du? hvordan har du det?


Kjenner du at du er lei av det du måtte stå i og ønsker en forandring? Du er ikke alene, og jeg er der med deg. Jeg vil gjerne assistere deg i å få god selvfølelse og bli selvsikker, slik at du kan finne en dyp kontakt og kraft i deg selv.

Du kan bestille time oss meg ved å gå inn på hjemmesiden min www.houseofidems.no. Her kan du og lese mer om hvem jeg er og hva jeg kan tilby til deg. Eller send meg en mail på katrin@houseofidems.no, hvis du lurer på noe.


Å endre noe betyr at man forandrer på noe som ikke fungerer lengre eller står fast i. En inngrodd vane, trossystemer, tankemønster, eller utdaterte forhold eller jobb, som gjør at man føler seg stagnert. Når du endrer på noe, vit at det skaper vekst og læring, slik at du kan bli en bedre utgave av deg selv. Og når du har det bra i deg selv, og du gir deg selv ubetinget kjærlighet og aksept, utstråler du det til andre. Når du hjelper deg selv først, vil du ha mer plass til å hjelpe andre , og det gir mere glede.


Om vi mennesker vil det eller ikke, så er vi konstant i endring. Hvis vi ser på gamle bilder av oss selv, ser vi at vi har blitt litt eldre.

Akkurat som naturen, den er hele tiden i bevegelse og endring. Slik som nå, der naturen går fra høst til vinter, blad og blomstrer visner, dør og går i dvale. Men naturen blir ikke i dvale for alltid, den står opp igjen og blir til noe nytt når våren kommer. Alt henger sammen og vi er en del av naturen og denne syklusen. Hvis vi våger å endre oss og gjøre noe nytt, vil livet blir så mye rikere og gir oss mere glede.


Å endre noe, kan være utfordrende å gjøre noe med, fordi man har vert så lenge i det, at å snu det, kan føles som et ork. Det kan og oppstå usikkerhet for fremtiden, og man kan føle at man ikke har kontroll på hvordan den vil bli. Så naturlig vil man klamre seg til det man vet, selv om man vet at det ikke er godt for oss. Man kan og ubevisst gå inn å klandre og dømme oss selv fordi man tenker at man ikke får til en endring, så hvorfor gidde å prøve.

Nøkkelen her er å bli bevisst på hva man ønsker en endring på, og hva er det som ikke fungerer? Hvordan vil du ha det for at det skal fungere? Når du har lokalisert hva det handler om, så kan du se på hva dens motsetning er, som handler om hva du egentlig vil ha. Så det du vil endre kan du akseptere det eller ikke? Hvis ja, er det å gå inn å jobbe med selv aksept. Hvis nei, du vil ikke akseptere det, så skal du inn å finne mot til å endre på det. Gjennom øving og tålmodighet. På denne måten bygger du tillit til deg selv, tar ansvar og skaper din egen lykke, slik du vil ha den. Og ikke la ytre omstendigheter avgjøre hvordan du skal ha det.


Slipp kontrollen og gå inn i tillit og aksept for det som er akkurat nå. Koble deg opp til ditt indre landskap, lytt til dine følelser og lytt til hvordan du vil ha det, hva behov du har og hva drømmer du har. Ta små steg, og ta tak i en ting om gangen, og ha tillit til prosessen. Og husk at hele livet er en prosess, og ikke noe man blir ferdig med.

Livet går opp og ned, vi utvider oss og vi trekker oss sammen. Vi er glade og høyt oppe den ene dagen og sliten og nedstemt den andre dagen. Så isteden for å jage etter et mål, vær tålmodig og la selve prosessen bli målet. Jeg minner meg selv stadig på at det er ikke noe tog jeg skal rekke, og bringer meg selv inn i nuet. Og at jeg gir rom for å glede, latter og nytelser, ellers kan livet blir altfor seriøst.


Men vit at å endre seg betyr ikke at du skal sammenligne deg eller konkurrere med andre, eller endre deg fordi du ikke er perfekt nok. Du sammenligner deg kun med deg selv, slik at du kan stråle i ditt lys og unikhet, og ha et rikt og godt liv. Du er alltid perfekt og god nok slik som du er akkurat nå. Du har en verdi, det er ikke noe som du må oppnå eller bli fortjent med. Den er konstant og noe du er. Vi er våres verste kritikker. Ikke snakk deg selv ned. Snakk deg selv opp nå, ikke i morgen. Du er fantastisk og fortjener kun det beste.


God klem


Katrin💓

Holistisk Coach & energiarbeider


#selvfølelse#mentalhelse#energi#coach#holistisk#healing#verdi


20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page