top of page

FRA FRYKT TIL KJÆRLIGHET

Oppdatert: 5. okt. 2023


Lar du frykten og egoet styre livet ditt?

Da kan du utvikle et usunt selvbilde som vil holde deg tilbake. Dette kan hindre deg til og skape det livet du ønsker og drømmer om. Det kan faktisk hindre deg og skape ut ifra de muligheter og potensiale som ligger i deg.

Fryktene våres kommer fra egoet, selv- sabotøren, styggen på ryggen, kjært barn har mange navn, og har sin misjon og beskytte deg. Men det er når den tar overhånd at du mister kraften din. Egoet sier til deg at alt kan være farlig, at du kan dø, at du ikke er god nok, at du ikke er elsket eller perfekt nok, og i seperasjon med alt og alle. Dens funksjon er bra i den forstand at den forteller deg at du ikke skal ta på noe som er varmt eller at du ikke bør hoppe ut fra et stup. Men lar du den ta overhånd i mye av det du gjør i din hverdag, blir det usunt. Den vil holde deg i fengsel og gjøre deg blind. Hvis du ikke er bevisst på dette kan den ta helt over ditt liv. Som en dukke styrt av dukkemakeren i stedet for at det er du som tar ansvar og er sjefen i ditt selv. Lar du dukkemakeren (egoet) styre deg, kan det føre til at du tar valg og gjør handlinger ut ifra frykt som begrenser deg. Du kan ende opp med og være en dårligere versjon av deg selv. Nei du er sjefen i ditt liv, ikke la denne sabotøren styre deg, eller la andre styre livet ditt, og sier hva du skal gjøre.


Hvordan gjøre Egoet, selv-sabotøren. styggen på ryggen mindre og få mere kjærlighet i livet?

Ja man kan saktes tenke mere positivt, og skyve dine negative tanker og følelser under teppet, men tru meg, det varer ikke i lengden. Ønsker du og virkelig få til en transformasjon, ta et dypdykk innover i underbevisstheten din. Underbevisstheten din er den delen av sinnet som rommer følelser og tanker, alt som er blitt automatisert, trossystemer og fryktene dine, som du ikke er bevisst på. Som er blitt programmert inn fra din oppvekst og miljøet du lever i. For og bli bevisst på det som begrenser deg i livet, kan det å se på dine triggerpunkter være en start. Ta dem frem, skikke på dem og se hva du kan lære av dem. Kjenner du deg igjen? «Jeg orker ikke å jobbe med meg selv, eller gjøre noe selvutvikling, jeg gidder ikke og ta ansvar, jeg skylder heller på andre at jeg har det dårlig. Eller jeg går til en healer, slik at hun kan fikse meg.» Dette var meg for noen år siden, da jeg var sliten og utbrent. Jeg hadde smerter i kroppen, depresjon og angst, og prøvde alt fra piller til leger og healere. Det funka en liten stund, men ikke over tid. Det var når jeg kom i kontakt med Elizabeth Lund fra Danmark, min mentor og nå kollega, at ting begynte og snu. Hun lærte meg og få kontakt med min indre healer, slik at jeg klarte og snu ting til det bedre. Jeg tok ansvar over min helse, kropp og spirit. Jeg ble trygg i meg selv, og fant min unikhet og potensial.


Får å gjøre egoet mindre, kan man se på hva det motsatte av egoet er. Egoet er det motsatte av sjel, og sjelen er kjærlighet. Kjærlighet er ikke noe man skal finne eller lete etter, kjærlighet er noe man er. Den kjærlighet som man er, finner du når du går inn i nuet, gjennom sansene dine, gjennom pusten din, og i en tilstedeværelse i kroppen din. Når du konnekter med hjertet ditt, og sjelen din, vil du etter hvert kjenne på denne godfølelsen som strømmer igjennom deg. Når du er i egoet og i frykt er du enten i fortiden eller i fremtiden, og føler konstant at man må gjøre noe. Da bekymrer og dømmer du alt som har skjedd i fortiden som du igjen tar med deg inn i nuet, som du skaper på nytt inn i fremtiden. Du glemmer og være til stede i deg selv, være og nyte øyeblikket som alltid finnes der. Det er ingenting som skal fikses på, fordi du allerede er hel. Bakom skyene er himmelen alltid blå. En fin metafor på at bakom egoet ditt og fryktene, er alltid sjela og kjærligheten til stede.

Når man går inn i nuet, kjenner man på ro, en væren og at alt bare er. Det er her det kan skje en transformasjon. Når man ser hva man egentlig, er. Det kan være vanskelig og få til en endring, når man har gjort det samme over lang tid. Men det jeg vil få frem her, er ikke at du skal endre deg selv til en annen dårlig kopi av egoet ditt. Det jeg vil få frem er å vise deg at en virkelig transformasjon er når du ser at du allerede er hjemme.

Når noe transformerer seg, er når noe dør, går tilbake til sin orginalitet, og gjennoppstår på nytt. Slik som ut i naturen. Når høsten kommer, blir bladene på treene til jord, og til våren kommer det nye friske blad. Dette skjer også inn i oss og helt inn på cellenivå. Celler blir byttet ut med nye hele tiden. Vi er ikke den samme som vi var for ti år siden, eller bare i går. Vi er i forandring og utvikling hele tiden om vi vil det eller ikke. Bladet på treet stusser ikke på sin essens, eller prøver og nekte og dø, den bare er i tillit og i flyt med at som er. Men bladet har ikke et ego, slik vi mennesker har. Det er difor det kan være så forbaska vanskelig og se seg selv som ny og ferskvare. Egoet vil alltid si at alt er farlig og vil heller være stagnert i fortiden.


Det er i nuet at man kan høre veiledning fra intuisjonen din, fra sjela, fra ditt høyere selv, fra guider og hjelpere eller rett fra den universelle kjærlighets kraften. Det er i nuet at man kan lese energier, hvilke vei man skal gå og det er i nuet mirakler viser seg. Mirakler er beskjeder og tegn fra universet, bekreftelser som du har spurt om. Mirakler kan vise seg gjennom tall, musikk, dyr, andre mennesker, farger, ting, osv. Det er med og støtte deg i og gå den veien sjelen din ønsker.


En viktig del i egoreduksjon, er og gi slipp på å kontrollere fremtiden, for da vil energiflyten stagnere. Når du går inn i tillit, at du ser at du er der du er, og alt skjer for en grunn. Du blir passet godt på, det er bare egoet som sier til deg at du alltid vil være utrygg og at man ikke kan stole på universet og det formløse.

Du kan si at kjærlighet (Gud)er den livskraften som renner igjennom oss, slik at vi kan puste, at hjertet kan slå. Kjærlighet er og være i tillit, i aksept med det som er, harmoni, medfølelse, omsorg, hengivenhet og være autentisk, for og nevne noe. Men for å vite hva kjærlighet er treng vi det motsatte som er frykt, som kommer fra egoet. Når vi er i frykt, kan du kjenne på for eksempel skyld og skam, dårlig samvittighet, dømming, alltid sammenligne og konkurrere seg med andre, kontroll, sjalusi og hat. Vi lever i en dualistisk verden, der vi har motpoler, slik som natt og dag, lys og mørke, sorg og glede, krig og fred og varmt og kaldt. Vi trenger dette for og forstå oss selv. For å vite hva vi er, treng vi og vite hva vi ikke er. Når du begynner å separere egoet fra sjela, og blir bevisst på hva egoet er, at du kan gi slipp lettere, og heller leve mere i nuet og være i tillit til at alt har sin mening. Så i en verden fylt med opp og nedturer, hvordan kunne leve mer i balanse? Det er og se etter, det gode i alt. Hvis du opplever sinne mot en annen person, så er det å spørre seg selv, hva er refleksjonen i meg, og hva er det jeg kan lære av den opplevelsen, slik at jeg vokser fra frykt til kjærlighet. Fra sinne til glede. Egoet viser deg det motsatte. Kjenner du på sinne, så se etter det motsatte som er glede. Gjennom å finne ut hvorfor du er sint, og reflekterer rundt det, aksepterer og gi slipp, vil gleden komme tilbake.


De viser meg plattform spillet Mario, der han møter utfordringer, kommer seg opp i nivåer, og faller ned igjen. Dette kan være et bilde fra våres hverdag, der livet er som er spill, man møter på utfordringer, gleder, oppturer og nedturer, går ut av balanse og inn i balanse, vi erfarer, lære og vokser.

Jeg ser flere og flere våkner opp nå, og begynner å bli bevist på at man er mer enn bare sin fysiske kropp, og ser seg som en sjel som har en fysisk erfaring, og at gamle programmeringer og trossystemer er begynt å forfalle. For alle har spirituelle evner, ikke bare noen få. Grunnen til at du ikke føler at du har dem er fordi egoet ditt og all støyen er i veien for at du ser dem.


Jeg hadde min oppvåkning i 2015, og våknet opp til å se at alt er energi. Tanker og følelser er energi. Jeg er med på å sette energi i bevegelse, ut ifra hva jeg velger å fokusere på. Det er gjort mange spennende studie og forskning på energi, og vi som energikropper.

Etter og ha gjort egoet mitt mindre har jeg tillatt meg å vokse i kjærlighet og aksept til meg selv og andre. Min største egotrigger har vert å godta at jeg er energi, og et spirituelt vesen, og virkelig ha tillit til et usynlige. Jeg ser at mere jeg lærer og erfarer, jo mere vokser jeg i bevissthet og får ny forståelse. Når jeg opplever det i min kropp, så blir det en sannhet. Når støyen fra egoet er blitt mindre, kan sinnet mitt og tankene mine samhandle med hjertet og intensjonen, og jeg åpner opp til en større bevissthet på sjelsnivå. En mye dypere kontakt til meg selv er vokst frem, som gjenspeiler seg i kontakt med naturen, dyr og andre mennesker. Jeg kjenner jeg har lyst og skape ting og være kreativ, formidle og hjelpe andre til og følge sitt hjerte og sine drømmer.

Kilden erfarer seg selv igjennom en fysisk form. Så vi mennesker er en manifestasjon fra kilden, og man ser skaperkraften i aksjon gjennom et menneske. Et eksempel på det er når en artist har funnet sin stemme, sitt utrykk, og skaper fra hjertet og lar kilden eller kjærlighetskraften, gud, opererer gjennom seg. Man er skapende og kreativ gjennom sitt unike utrykk. Når man ser at en artist er fryktelig nervøs eller redd før man skal på scenen, så er det egoet som kommer inn og sier at man ikke er god nok. Blir man bevist på dette, kan man lettere gi slipp. Snu det, gå inn i nuet, og si at jeg er god nok, jeg er trygg, jeg er fredfull, jeg er elsket, jeg er kraftfull.


Kjenner du at du vil bli fri fra ditt ego, begrensinger og frykter og heller leve et liv fylt med mening og glede? Kjenner du på liten energi, fysisk smerte, indre uro, depresjon og angst, og er klar for en endring?


Jeg vil gjerne assistere deg og finne dine svar. Du treng ikke gjøre dette alene. Den beste gaven du kan gi til deg selv, er og investere i deg selv. Fordi du er vert noe. Og når du har det bra, har de rundt deg det bra.


Ta kontakt med meg på katrin@houseofidems.no, eller send meg en melding. Jeg vil gjerne jobbe med deg.


Hjerteklem


Katrin

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page