top of page

KOM HJEM i DEG SELV

Oppdatert: 7. apr.
Kom hjem i deg selv, hva mener jeg med det? Da mener jeg å være tilstede i deg selv, og bli bevisst på din kropp, følelser og tanker. Kjenner du på stress, indre uro, press, fysiske smerte, maktesløshet, glemmer å puste, flykter fra deg selv, lever i fortiden eller fremtiden.. Da er du bortreist og ikke hjemme. Du kan føle at du er litt på siden av seg selv. Du kopierer andre heller, fordi du kjenner deg ikke selv. Har du vondt i skuldrene for eksempel, er kroppen som prøver og snakke til deg at noe ikke er som det skal.


Ta kraften din tilbake, kom hjem til deg selv i nuet, pust dypt, vær tilstede i kroppen din og sansene dine. Vær intim med deg selv, føl, kjenn, smak, lukt, lytt…

Øv deg på og vær til stede i nuet gjennom sansene dine i alt du gjør. Når du spiser, hviler, dusjer, sminker deg, er i en samtale med andre, leker med barna, trener, mediterer, går tur, jobber, kjører bil…..


La følelser og tanker for lov til og komme og gå uten og dømme dem. Etter egen erfaring vet jeg det er lettest og bare feie vonde følelser vekk, men da blir det bare verre. Og tanker og følelser som ikke er gode, kan sette seg fysisk i kroppen. Alt heng sammen. Å sitte med dem en stund, og bare la dem får komme, hjelper. Aksepter det som det er. Alltid se etter det motsatte av hver utfordring som er kjærlighet. Da vil de forløses fortere. Og den vonde skulderen kan bli healt.


Følelsene kommer fra tankene. Så bli bevisst på hva tanker som tenkes, som gjør at du føler som du føler. Vi kan ikke endre følelsene våres, men vi kan endre våres tanker, som igjen påvirker våres følelser. Så ta eierskap på dine tanker. Bestem deg for og snu negative tanker om til positive tanker. Tanker og følelser er energi, og energi er alltid i bevegelse. Så i hvilken retning vil du gå? Tar du ansvar for dine egne refleksjoner, vil du kunne lære og forstå deg selv og andre bedre.


Å komme hjem til deg selv betyr og at du sier ja når du sier ja, og nei når du mener nei..! Da får du ikke dårlig samvittighet og du bygger tillit til deg selv.

Å praktisere egenkjærlighet, komme hjem til deg selv, vil gi deg en dypere kontakt med deg selv, styrke din selvfølelse, aksept til deg selv, få kontakt med din intuisjon, bli kreativ, få mer ro og vite hvilken retning du vil gå, og hva du har behov får og ønsker.

Ønsker du hjelp til og forstå deg selv bedre, spirituelt. emosjonelt, fysisk eller mentalt.


Kjenner du at du virkelig treng en endring i livet? Jeg vil gjerne assistere deg til og finne dine egne svar, hjelpe deg og finne din vei, hjelpe til og forløse tanker, følelser og fysisk smerte. Slik at du kan blomstre og leve et liv fylt med glede og masse energi.


Ta kontakt med meg på epost katrin@houseofidems.no, eller sendt meg en melding.


Del gjerne med noen som trenger å høre dette.Hjerteklem Katrin8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page