top of page

Vær i fred med deg selv

Oppdatert: 7. apr.

Det er krig i verden. Grusomme ting skjer med våres brødre og søstre, noe som kan være vanskelig og ta inn over seg for oss som lever i trygge Norge. Mange følelser kan komme opp, som frykt, hat, sinne, hjelpeløshet, urettferdighet, bekymringer og indre uro.


Jeg kom over et bilde som var blitt lagt ut på facebook, av flere barn som var blitt drept i krig. Jeg kjente med en gang på et slik sinne over at dette kan skje, og da særlig av uskyldige barn. Mamma hjertet mitt blødde så inderlig. Og at disse type bilder florerer så lett på internett, kjente jeg en sterk motstand mot. Krigen kommer så tett på oss. Jeg kjente meg plutselig så liten og gikk inn i en medlidenhet og en følelse av at jeg hadde lyst å gå til krig. Indre uro, skam og skyld kom opp i meg, fordi jeg følte på en hjelpeløshet av å ikke kunne gjøre noe med det. Og tanker skylte over meg; slik som at jeg kan ikke ha det godt når så mange lider.


Den neste natt drømte jeg om en helt spesiell opplevelse. Energien av en dame med et barn på fanget viste seg for meg. Hun hadde på seg en hvit og blå kappe og hun utstrålte en enorm ubetinget kjærlighet, beskyttelse, fred og omsorg. Jeg våknet av meg selv at jeg chantet på et ord. Jeg sa flere ganger Ma- Ma Donna, Ma-Donna, Madonna...! Jeg kjente på en enorm fred i det øyeblikket. Da jeg googlet dette ordet, kom det opp at ordet kommer fra italiensk og "ma" betyr min, og "donna" betyr frue. Og betegnelsen blir brukt for Jomfru Maria. Da jeg slo henne opp, så ser jeg at hun blir ofte fremstilt med en blå kappe, akkurat som i drømmen. Jeg kjente veldig strekt på at det var Jomfru Marias energi jeg opplevde i den drømmen. Siden da har denne energien vert med meg, og jeg kjenner jeg ønsker å dele dette med dere. Hun kommer ofte inn når ting er tøft, både i ditt eget liv og på verdensbasis. Når du tar kontakt med hennes gode energi, vil du få en følelse av at du blir passet på, beskyttet og elsket.


Hun kommer med en beskjed til oss. Hun sier: " Vær i fred med deg selv"." Vær i fred med deg selv, og freden vil fødes gjennom deg og ut til din neste".

Slik jeg tolker det er at det hjelper ikke dem som er i krig at vi går og bekymrer oss, kjenne på masse frykt og indre uro for det som skjer ut i verden. Det som skjer energetisk da, er at vi låser bevisstheten til en lav frykt vibrasjon, og vi kommer ikke oss ut av denne negative lupen. Vil du gjøre noe godt for dem som er i krig nå, velg å stå stødig i deg selv, vis ubetinget kjærlighet til deg selv, fordi da vil den indre fred komme mere på plass i deg, som du kan føde/skape ut til din neste. Jobb med ditt indre barn og gi det omsorg og medfølelse. Da vil du begynne å komme ut av den lave frykt energien, og din vibrasjon vil løftes. Det blir en "ripple effekt", der din neste vil fange opp din gode energi, som igjen velger det samme for seg. Det starter alltid med deg selv, du kan ikke endre atferden til andre, kun deg selv. Blir det nok mennesker som tenker slik, vil freden vises i den ytre verden. Når du kommer fra et sted der du er i fred med deg selv, vil du ha overskudd til å gi en hjelpene hånd til andre. Du kan gå ifra å kjenne på medlidenhet til de som har det vondt til å kjenne på medfølelse til andre. Man går fra å kjenne på en offer rolle til å tre inn i en tillit. Når man utstråler en fred, kan freden manifestere seg igjennom åpenhet, tilgivelse, toleranse, samarbeid, fredsarbeid og kjærlighet.


Jeg føler at grunnen til at det er krig i verden, er fordi vi kjenner på separasjon til oss selv og andre. Det fører til at vi skylder på hverandre, dømmer, nekter å ta ansvar for gamle sår og problemer, og heller tar det ut på alle andre. Og dette dessverre blir videreført til de neste generasjoner. Og det er det du ser spilles ut her på jorden vår og i krigene som pågår i verden.


Men det finnes håp. Dette kommer til å endre seg nå. Vi står mitt i et bevissthets skifte og vi er på vei inn i gullalderen. Mange er begynt å våkne opp fra dvalen og begynt å se hvem de egentlig er.

Vi ser at vi ikke er i separasjon til hverandre men ser menneskehet under ett, en enhet. Der vi før, såg hverandre som ett og ett individ, er vi begynt å se hverandre som en helhet, der vi er konektet med hverandre på et energetisk plan.


Helt siden jeg våkne opp og fått en utvidet bevissthet har jeg godt ut og inn i krig med meg selv. Ubearbeidede følelser og dømming skulle helest, slik at jeg kunne gå i fred i meg selv. Det kan være tøft til tide men det er så vert det. Siden våren 2022 har jeg blitt guidet av Gandhi. Han var en indisk frigjøringsleder og ble husket for sin bruk av ikke-voldelige metoder og freds bekjempelser.

Han gjør meg bevisst på å bringe meg inn i fred når jeg er i ubalanse. Når jeg puster dypt, kommer inn i en tilstedeværelse, konekter med kroppen gjennom sansene, kjenner på mine følelser og hjerte, kommer jeg inn i en stillhet og fred. Han lærer meg at vi ikke bare er en begrenset fysisk kropp, men at vi er uendelige sjeler som kommer fra en felles kjærlighetskraft, som er fødd inn i denne verden for erfare seg selv som individer. Det forandrer helt min bevissthet og tankemåte hvordan jeg ser på menneskeheten. Det er lettere se det fine i alle istedenfor bare det negative.


Men i dette skiftet fra frykt til kjærlighet vil det være en del kaos. Så det du kan gjøre nå er å begynne å se kjærligheten i deg selv. Akseptere hele deg, ikke bare det gode men og det vonde. Vær takknemlig for alt det gode du har i ditt eget liv. Du kan ikke få slutt på krig og elendighet i verden ved at du føler at du må fikse eller gjøre noe i den ytre verden, men du kan starte med å se freden i deg selv. Din vibrasjon og frekvens vil øke, og vil gå fra frykt til kjærlighet. Når flere og flere velger å jobbe med å sette lys på sine sår og skygger, vil det komme inn mere fred.

Hvordan du velger å se freden i deg, er det kun du som vet. Lytte innover så vil du vite. I det indre landskap får du kontakt med din visdom og dine guider som står klar til å veilede deg inn i fred.Kjærlig hilsen

Katrin


38 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page