top of page

La dine følelser være din veiviser

Oppdatert: 6. nov. 2023

Frykt for å være for mye, for lite, for sensitiv, for sensuell, for soft, rekken er lang. Kjenner du deg igjen? Vi er blitt lært opp fra tidlig alder at følelser ikke skal vises, at det er tegn på svakhet. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt utfordringer med å uttrykke det jeg føler, og kjent på skam og skyld hvis voldsomme følelser kommer opp i meg. Og i stede for å føle dem igjennom kroppen min i nuet og tillate å være med dem til de ikke er følt mer, har jeg hatt en tendens til å ta avstand fra dem og ta de rett til hode og begynne å overanalysere dem. Det som skjer da er at du kan få angst, depresjon eller det vises i form av fysisk smerte eller sykdom i kroppen. Alt henger sammen, energetisk, mentalt, emosjonelt og fysisk. For eksempel så sliter jeg med en skulder som er vond med en gang jeg er stresset eller føler meg utrygg. Det ligger mye sinne i skulderen som jeg har og fortsatt jobber meg igjennom. Så ved å la følelsene vise vei så kan vi via følelsene få kontakt med hjertet som igjen får oss i kontakt med våres intuisjon og sanne natur.

Jeg har dyp lidenskap for å hjelpe kvinner til å ta kontakt med sine følelser, puste dypt, være i kroppen og kjenne og uttrykke sitt sanne jeg. Ved å forløse følelser og tanker som har bygd seg opp, bli bevisst på dem og snu dem inn til tillit og hengivenhet, du vil få en mye mer dypere kontakt med deg selv og livet. Ta kontakt med meg hvis du ønsker assistanse på å finne tilbake til ditt sanne jeg slik at du kan blomstre som ditt unike nydelig sanne jeg.


Vi kvinner utrykker våres følelser gjennom kroppen, intuisjonen og hjertet på en veldig naturlig måte. Men dessverre har vi blitt lært opp til å være mere lik som menn, mere mentale. Men vi er ikke like. Når skal vi slutte å sammenligne oss selv med menn. Vi er jo kvinner som er kraftfulle gjennom å vise våres sårbarhet og sensitivitet gjennom kjærlighet. Sammen kan vi utfylle hverandre, det gjør vi ikke når vi skal konkurrere med hverandre. Er det ikke på tide vi tar kraften tilbake og lede an veien og hjem til våres naturlige feminine væren.83 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page